Aktuelt

Ny avdeling i Bergen

Vi har gleden av å kunne tilby timer ved vår nye avdeling Bergen Spesialistklinikk fra mars. Her kan vi utrede det meste innen øre-nese-halsplager.
Adressen til klinikken er Nygårdsgaten 4, 5015 Bergen. Telefonnummer er 63796633 – tast 3 for Bergen. Vår resepsjonist på Lysaker vil i starten ta i mot og besvare din samtale for Bergen frem til klinikken er ferdigstilt.

COVID-19 situasjonen

Vi etterstreber å holde godt renhold og har stort fokus på desinfisering av alle kontaktflater slik at det skal være trygt å komme på time.
Håndsprit er tilgjengelig i venteværelse og vi ber om at pasienter benytter seg av dette ved ankomst til klinikken. Vi ber også alle pasienter om å bruke munnbind inne hos oss.

Vi ønsker fortsatt at våre pasienter er nøye med følgende:
Har du symptomer som feber, hoste og luftveisplager skal du ikke møte til timen – ta kontakt på telefon så kan vi finne en løsning.
Er du eller noen du bor sammen med i karantene på grunn av mistanke eller påvist smitte på tidspunktet for timen, skal du ikke møte til timen.
Ikke ta med pårørende med mindre det er nødvendig.
Hold minst 1 meter avstand til andre pasienter og våre ansatte. Er det mange i venteværelse og du er tidlig ute, gjerne vent i gangen utenfor til du ser det er færre inne.

Videokonsultasjoner
Vi tilby nå videokonsultasjon med Dr. Maqsood dersom du ønsker vurdering, men ikke ønsker å møte fysisk til time.
Pris 1005,- for 30 minutter og 590,- for 15 minutter. Ta kontakt på telefon for å avtale.

Følg med på oppdateringer fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet for gjeldende retningslinjer for befolkningen og siste oppdaterte reiseråd.
Nyttige nettsteder: FHI.no og helsenorge.no

 

Søk på krifa.no