Tiltak i forbindelse med Covid-19

I forbindelse med koronasituasjonen har vi noe lenger ventetid for time, siden vi tar i mot færre pasienter i timen. Begge klinikker er åpne mandag-fredag.
Telefonen er bemannet som normalt, mandag-fredag 08:30-15:00 (stengt. 11:30-12:00).

Videokonsultasjoner
Vi tilby nå videokonsultasjon med Dr. Maqsood dersom du ønsker vurdering, men ikke ønsker å møte fysisk til time. Pris 995,- for 30 minutter og 585,- for 15 minutter.  Ta kontakt på telefon for å avtale.

Timeavtaler
Har du time ved en av våre klinikker i ukene fremover ber vi om følgende

  • Unngå å komme lang tid i forveien til timen – møt presist.
  • Har du symptomer som feber, hoste og luftveisplager skal du ikke møte til timen
  • Er du eller noen du bor sammen med i karantene på grunn av mistanke eller påvist smitte på tidspunktet for timen, skal du ikke møte til timen
  • Er du i risikogruppe (alder, underliggende sykdom som hjerte-kar, lungesykdom o.l.) ber vi deg vurdere om timen skal utsettes. Ta kontakt på telefon om du er usikker.
  • Ikke ta med pårørende med mindre det er helt nødvendig, og vi ber om at pårørende kan vente utenfor klinikken i de tilfeller dette er mulig (f.eks. vente i bilen). Vi ønsker å begrense trafikken så langt det lar seg gjøre for å ivareta pasienter og ansatte. Vi har begrenset med plass i venteværelse.

Ring oss eller send epost for å foreta nødvendige endringer.

Følg med på oppdateringer fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet for gjeldende retningslinjer for befolkningen.
Nyttige nettsteder: FHI.no og helsenorge.no

Smitterverntiltak
Våre klinikker har økt smitteverntiltak i forbindelse med koronasituasjonen, slik at vi kan holde åpnet og det fortsatt skal være trygt å komme på time. Vi har håndsprit tilgjengelig for alle pasienter i venteværelse. Vi har blant annet økt fokus på renhold og desinfiserer alle kontaktflater etter hver pasient, reduserer antall pasienter i timen og unngår håndhilsing.

Vår telefontid
Tlf. 63796633 –  Mandag-fredag 08:30-11:30 og 12:00-15:00
Benytt vår epost-adresse ved viktige beskjeder utenfor telefontid:
lysaker@spesialistklinikkene.no
romerike@spesialistklinikkene.no